Teaterkören Onsdag

Teaterkören på klimatfestival!

Lördagen 31/8 kl 14 gör vi vår konsert  ”Mother Nature on the Run -en klimatthriller” på utomhusscenen i Vintervikens trädgårdar. Konserten är en del av klimatfestivalen ”What’s next?”
-en heldag med fokus på möjligheter, hopp och ett samhälle som är aktivt.

Välkommen att lyssna, fika och delta i workshops och seminarier! Ta med kläder efter väder och filt att sitta på. Vissa programpunkter är gratis, till konsert och seminarier på scenen kommer det vara ett litet inträde. Vintervikens trädgårdscafé har öppet med smarrigt ekologiskt fika.

Facebookevent:   https://www.facebook.com/events/618457722011074/

TEATERKÖREN ONSDAG

har funnits sedan 2005 och repar på Reflexen i Kärrtorp. Vi gör konserter med kostym, smink och starkt sceniskt uttryck. Vi jobbar med rörelse, gehör och vill utvecklas tillsammans! I höst kommer vi ha tema MOD&VEMOD och det blir låtar av Ane Brun, Karin Rehnqvist, The Ark m.fl. Enkelt antagningsprov i grupp, anmäl intresse genom att maila körledare Maria Peters. Skriv gärna om du har tidigare erfarenhet av att sjunga, samt ditt födelseår.

Teaterkören är en ideell förening som vill verka för fred, tolerans och gemenskap. Läs mer på Teaterkörens hemsida.

Tidigare konserter: 4-5 maj 2018: ”Teaterkören onsdag mellan liv och död” Sånger av Laleh, Jonas Gardell, Säkert! m.fl.

26-27 januari 2018: ”I Mitt Stockholm”. Sånger av Adele, Oscar Linnros, m.fl. Läs artikeln om konserten i tidningen Mitt i Söderort här