Kör! Kör! Kör! är en kör där alla kan vara med. Körledarna Cecilia Åslund och Maria Peters har lång erfarenhet av att skapa trygga, roliga rum för människor att våga sjunga, utvecklas och ha kul. Testa så får du se!

Vi sjunger två- och trestämmiga arr av artister som Adele, Dina Ögon och Sinéad O’Connor, vi sjunger visor och provar även att sjunga något klassiskt körarr.  Dessutom jobbar vi med sångteknik med målet att alla sångare ska hitta sin unika röst och våga använda den. Vi gör övningar för att utveckla rösten och din musikaliska förmåga.

Målet med varje körövning är att du ska få sjunga ut och känna hur härligt det är att sjunga tillsammans med andra. Inte efter att du lärt dig allt utantill, inte när din röst klarar alla höga toner, utan NU! Att sjunga tillsammans med andra gör dig glad, pigg och mindre stressad och en varm och trygg atmosfär gör att du vågar sjunga ut. Förutom sången kan det bli några danssteg, fingerknäpp eller andra rörelser. Kören är öppen för alla! Inget prov, inga förkunskapskrav, bara kul!

Vårkonsert med Kör!Kör!Kör!

Sommarsånger, poplåtar och allsång. Varmt välkomna!

Tisdag 21/5 kl 19 på Kärrtorps Gymnasium, aulan.

Biljetter säljs i dörren, 130kr för vuxna och 80 för barn t.o.m 12 år.

Vill du vara med i kören?

Skicka intresseanmälan till korkorkor@sangbolaget.com, så kommer du med på väntelistan! Första tillfället på terminen får du prova på utan kostnad, innan du bestämmer om du vill fortsätta.

Efter prova-på-gången har du möjlighet att anmäla dig till resten av terminen. Vi har 12-13 körövningar och en konsert.

Läs mer om körledarna nedan!

Vi träffas tisdagar kl 18-20 på Sångbolaget, Skolvägen 10 i Enskededalen. Det är 5 minuters promenad från T-bana Sandsborg (grön linje mot Farsta), ett stenkast från Globen.

Cecilia Åslund är körledaren med hjärtat i Indiepopen och en bakgrund i klassisk körsång. Cecilia är också sångpedagog och expert på att få rösten att låta ”rätt” i olika genrer samtidigt som du tar hand om din röst.  Just nu leder hon Enskede Indiekör och Stockholms popkör med tillsammans 400 medlemmar

.

Cecilia och Maria har arbetat tillsammans med kurser, körer och event sedan 2007. Genom musiken skapar de glädjefyllda rum där människor får utlopp för sin kreativitet, stärker sin röst och finner gemenskap med andra.

Maria Peters är förutom körledare också pianist. Hon leder Teaterkörerna i Kärrtorp, Vokalensemblen Sandcastles, samt Gatans Röster. Maria är en hejare på att skriva körarr som låter bra utan att vara så svåra, och så gillar hon att lägga in litet body percussion i sina körövningar, alltså när man klappar och stampar så det låter som en trumrytm. Superkul!