Nu öppnar anmälningarna för denna kombinationskurs, så skärp alla sinnen, vässa pennorna och häng med i stämmorna, nu åker vi till Paris!!
Den 21-24 april möter vi våren där den kanske är som vackrast. Sångpedagogen Cecilia Åslund och illustratören Jenny Svenberg Bunnel varvar stämsång och sångteknik i olika genrer med att teckna människor, hus och gatuliv. Vi testar även att teckna franska jazzmusiker live. Allons-y!
Vi kommer ha vår bas i Svenska Skolan på 9 Rue Médéric i Paris 17:e arrondissement. Här, i skolans matsal, kommer vi framför allt sjunga, men även teckna en del när vi inte letar upp ett trevligt café för att fånga omgivningen i våra block. På kvällarna finns möjlighet att hänga med på klassisk konsert eller besöka någon av Paris små charmiga jazzklubbar.
Kursen drar igång vid 18.30 på fredagen med en lättare supé och så klart stämsång och teckning. Under lördagen och söndagen kör vi förmiddags- och eftermiddagspass. Vi avslutar måndag kl 13.
Ett tips är att stanna några extra dagar om du har möjlighet. Man ångrar aldrig en dag i Paris.
OBS! Du behöver varken “kunna” sjunga eller teckna. Alla är välkomna oavsett tidigare förkunskaper. Max antal deltagare: 20 personer. Anmäl dig genom att mejla till cecilia@sangbolaget.com
Om lärarna: Cecilia Åslund är kör-och sångpedagog som i över 20 år har jobbat med körer, dansare och skådespelare. Hon är expert på att få rösten att låta ”rätt” i olika genrer samtidigt som du tar hand om din röst. www.sangbolaget.se/kontakta-cecilia
Jenny Svenberg Bunnel är illustratör och konstnär. Hon har bl.a livetecknat jazzmusiker i många år. Hon jobbar även med visuell journalistik och animationer för tidningar och tv. 2018 fick hon Stora journalistpriset. www. jennysvenberg.com
Tid: 21-24 april
Pris: 3500:- I kursen ingår teckningsmaterial, noter, fika under kursdagarna och välkomstsupé.
Boende och övrig mat ordnas av kursdeltagarna själva.
Sista anmälningsdag: 4 april
Anmälan: cecilia@sangbolaget.com
Det är första gången sång- och teckningskursen ges i Paris. Den har tidigare arrangerats hösten 2021 på Österlen och hösten 2022 i Stockholm.
Här kan du läsa mer om kursen i Brantevik:
Kreativiteten flödade på sång- och teckningskurs
Bienvenue!