Välkomna till en heldag skräddarsydd för dig som är körsångare eller vill bli det.

Allt du velat veta, men inte vågat fråga på kören! Vi jobbar med sångteknik, stämmor och musikteori i praktiken.
I sångteknikpassen utgår vi från tre körarr i tre olika genrer: en ”klassisk” sång, en visa och en poplåt. Vi går igenom de olika genrerna och arbetar med sångteknik för att få fram det ljud och den röst vi vill ha. Vi går också igenom grundläggande rösthälsa.
I musikteoripassen använder vi kroppen och rösten för att förstå och känna igen vanliga musikaliska figurer: Vi går, klappar och sjunger. Och så provar vi bodypercussion!
Tid: Lördag 18 februari kl 10-15. Lunch kl 12-13
Plats: Sångbolaget, Skolvägen 10 i Enskededalen, 5 minuter från t-bana Sandsborg.
Pris: 750 kr för hela dagen.
Anmälan: Betalning via swish till nr 0733-103034. Betalning gäller som anmälan. Anmälan är bindande. Vid sjukdom får du pengarna tillbaka om du har sjukintyg.

Kursledare
Cecilia Åslund är kör- och sångpedagog som i över 20 år jobbat med körer, dansare och skådespelare. Hon är expert på att få rösten att låta ”rätt” i olika genrer, samtidigt som du tar hand om din röst.


Maria Peters är körledare, musiker och musikteorilärare. Hon vill göra musikteori till något lustfyllt, och få körsångare att upptäcka att det inte är så svårt som de tror!

Praktisk info: På Sångbolaget finns kyl och mikrovågsugn om du vill ta med egen lunch. Annars finns ICA, pizzeria och sushirestaurang en kort promenad bort. Vi bjuder på kaffe/te under dagen. Ta gärna med inneskor.

Frågor? Maila oss på maria@sangbolaget.com

Välkommen!