Notläsning online

TERMINSKURS HÖSTEN 2021: Planering pågår! Vill du anmäla intresse eller har några frågor, maila kursledare Maria Peters på maria (@)sangbolaget.com

NOTLÄSNING

….är inte bara notläsning. Det är också upplevelse, musikförståelse och minne. På Notläsning online utgår vi  från musikupplevelsen, lyssnar, klappar och sjunger. När du väl förstår och kan utföra skillnaden mellan musikaliska moment, är det inte så svårt att lära sig termer och tecken för dem, utan tvärtom riktigt kul!

Våra notläsningskurser riktar sig särskilt till körsångare och andra med rösten som instrument. Vi jobbar med inspiration från Kódaly- och Takadimimetoderna, och det finns alltid utrymme för deltagarnas frågor och önskemål. Du får skriftligt material att behålla, och uppgifter att göra mellan träffarna.

Vi träffas online via Zoom.  För att få ut så mycket som möjligt av kursen behöver du en dator (inte telefon), en stadig internetuppkoppling och möjlighet att använda Zoom.

Skräddarsydd kurs!

Har din kör uppehåll just nu, eller har digitala övningar? Vill ni använda tiden till något ni kommer ha glädje av och som faktiskt funkar att göra via Zoom? Jag skräddarsyr en notläsningskurs år er baserad på medlemmarnas förkunskaper, vilka genrer ni vanligtvis jobbar med, och kan också utgå från sånger ni sjunger i kören. Pris beror på hur många tillfällen vi ska ses och hur många ni är i kören. Hör av er för offert! maria (at) sangbolaget.com

Enskilda lektioner i musikteori

Ska du söka en musikutbildning och göra inträdesprov? Vi ses på Zoom ett eller flera tillfällen och övar på det du behöver. Vi anpassar oss helt efter dina förutsättningar och inträdeskraven på kursen du söker, och du får uppgifter att öva vidare på hemma. 600 kr per timme.

(Du är självklart också välkommen om du inte ska göra något prov, utan bara vill lära dig mer 🙂 )