Kick-off för körsångare 7 augusti!

Välkomna till en heldag skräddarsydd för dig som längtar efter att få sjunga i kör igen!
Lördag 7 augusti kl 10-15.
Kl 10-12: Sångteknik för körsångare
Lunchpaus.
Kl 13-15: Gehör och rytmik i praktiken
I sångteknikpasset utgår vi från tre körarr i tre olika genrer: en ”klassisk” sång, en visa och en poplåt. Vi går igenom de olika genrerna och arbetar med sångteknik för att få fram det ljud och den röst vi vill ha. Vi går också igenom grundläggande rösthälsa.
I gehörs- och rytmik-passet jobbar vi på golvet med övningar där du går, klappar och sjunger. Du utökar din musikaliska vokabulär och lär dig skillnaden mellan olika rytmer och melodifigurer, allt för att bli en komplett körsångare!
Anmälan och praktisk info:
Pris: 800 kr. Fika och material ingår.
Betalning via swish till nr 0733-103034. Betalning gäller som anmälan. Anmälan är bindande och inbetald avgift återfås endast vid sjukdom styrkt med läkarintyg.
Plats: Sångbolaget, Skolvägen 10 i Enskededalen, 5 minuter från t-bana Sandsborg.
Det finns lunchrestauranger i närheten, eller så kan du ta med lunch. På Sångbolaget finns kyl och mikrovågsugn.
Kursledare
Cecilia Åslund är kör- och sångpedagog som i över 20 år jobbat med körer, dansare och skådespelare. Hon är expert på att få rösten att låta ”rätt” i olika genrer, samtidigt som du tar hand om din röst.
Maria Peters är körledare, musiker och musikteorilärare. Genom lekfulla övningar ger hon verktygen att förstå och minnas sången med hela kroppen, och omsätta notbilden till klingande musik.
Frågor? Maila maria (@) sangbolaget.com
Välkommen!